Om oss

VI HJÄLPER ER ATT LYCKAS!

Onetoseven Solutions Sverige AB är en del i Onetoseven som består av tre moderna företag med olika inriktning inom IT och programutveckling.

Med Onetoseven Solutions Sverige AB Utvecklar och levererar molntjänsten MyScoreapps Cloud med system och apparOnetoseven Solutions AB – Utvecklar hemsidor, Sökmotoroptimering, Serverdrift, hosting och apputveckling.

Organisationen heter Onetoseven och betår av följande bolag:

MyScoreapps Cloud lanserades på marknaden 2012 och ägdes länge av Fairdeal Group Sverige AB. Nu har molntjänsten vuxit under åren och därför var det naturligt att skapa en ny organisation för MyScoreapps Cloud.

Onetoseven App Development AB äger båda bolagen och säkerställer att du som kund får allra bästa hjälp.
Onetoseven Cloud Sverige AB ingår också i FDG Holding & Invest AB som äger Fairdeal Group Sverige AB. Vi tror på trygga och säkra affärer och genom en stark organisation kan du lita på att vi alltid levererar det bästa till dig.

Välj en en leverantör för ALLT!

Onetoseven Solutions Sverige AB är en leverantör för ALLT!

Webbdesign

Vi genomför projekt från grunden eller tar över från i olika faser tex från en designbyrå som leverera design eller ett projekt där webbutvecklare lämnar.

Webbutveckling

WordPress – världens mest använda CMS. Vi har arbetat med Wordpres de senaste 12åren, och det vi inte kan lösa – kan ingen lösa!

Sökmotoroptimering

Genom att synas i toppen av sökmotorerna får du flera besökare. Flera besökare brukar betyda fler affärer och mer inkomst.

Webbhotell

Vi huserar dina webbplatser på våra servrar. I vår hosting ställer vi höga krav på uptime, säkerhet och kvalité.

Wordpress

Vi genomför projekt från grunden eller tar över från i olika faser tex från en designbyrå som leverera design eller ett projekt där webbutvecklare lämnar.

Apputveckling

iOS, Android och Windows phone, har du behov av egna appar eller idéer på appar – hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga din dröm!

”Vår främsta uppgift är att utveckla bra, säkra, snabba och prisvärda IT lösningar och leverera en totallösning till dig och din organisation.”

Onetoseven Solutions Sverige AB
08-452 04 91
info@onetoseven.se

Låt oss starta något nytt
Säg hallå!

Låt oss diskutera ditt projekt och gemensamt komma fram till
en lösning som vi båda tror på!